Varför P&P

Varför P&P

Erbjudandet

En jämn och säker kvalitet, en effektiv produktion och ett ekonomiskt fördelaktigt och miljöriktigt sortiment är vad du har att vänta dig vid ett samarbete med oss. Det leder till en god lönsamhet som motsvarar slutkundens förväntningar.

Sortimentet från P&P innebär en hög kvalitet med mycket få reklamationer. Vi har låga produktionskostnader i vår fabrik i Kisa som bygger på en kvalitetssäkrad kontroll. Därför kan vi ge våra kunder produkter med priser som håller i längden.

Engagemanget

Vi vet att ett starkt engagemang leder till ett gemensamt positivt resultat. I processen gör vi tillsammans en behovsanalys om vilka mål ni vill uppnå på er marknad.

Från nulägesanalys till order, leveranser, fakturering och marknadsföring så är vi din partner. Vi svarar snabbt på dina frågor. Vi har en platt organisation med korta beslutsvägar, vilket innebär att ni kan kan ha flera kontaktpersoner hos oss som känner till er som kund och er historia.

Samarbetet

Kommunikation gör skillnaden. Vi på P&P inser att varje kund har unika behov och möjligheter för att nå framgång på sin marknad. Vi vet att framgång nås genom ett nära samarbete och öppen dialog mellan kund och leverantör.

Det är därför vi fokuserar på att vara en nära partner med personlig service så att du känner trygghet i att möta din marknad med rätt produkter för dina behov, idag och i framtiden. Tydlighet och snabbhet är grundreceptet för ett bra samarbete.