Vi flyttar Nackakontoret till Haninge
 
 
Mot Haninge
I mellandagarna går flyttlasset från våra gamla lokaler i Finntorp i Nacka till det nya kontoret i Haninge. Anledningen till flytten är främst att det ligger bättre till geografiskt för vår administrativa personal. Den nya adressen kommer att bli P&P AB, Markörgatan 10, 136 44  HANDEN och kommer att börja gälla från den 1 januari 2012. Telefonnumret kommer att vara detsamma, 08-747 22 40.
 
Ett besvärligt men ökande år 2011
 
Under år 2011 har vi återigen höjt vår omsättning och ökningen kommer att landa på mellan 20-21 % i jämförelse med året innan. De senaste sex åren har vi haft en omsättningsökning på 10-22 % varje år. Det har samtidigt skapat logistiska problem för oss trots de åtgärder vi har genomfört under året. Leveransen av den nya maskinen kom först i slutet av juni och inte i mars månad som var beskedet. Installationen och intrimmningen med alla delar har också tagit längre tid än vad vi hade beräknat. Det har drabbat våra kunder och vi har inte lyckats leverera tillfredsställande alla gånger.
 
Nu har det blivit bättre och vi gör ytterligare förändringar i produktionen. Utbygget av lagret med 900 kvm i somras gjorde att vi kunde köra längre serier och ha större marginal på lagret. Men det har inte räckt. Och vi har inte skött oss tillräckligt bra. Vi går upp i 3-skift från den 2 januari 2012 med tydliga och starka arbetslag. Dessutom anställer vi tre nya personer för att få en högre kapacitet i fabriken och snabbare kunna få ut ordrar. Den nya maskinlinjen är nu också bra intrimmad så alla förutsättningar finns att vi lyckas bättre från och med nu. Vi ber om ursäkt för att vissa kunder drabbats av lite längre leveranstider, men trenden är på väg att vända uppåt igen.
 
Vi tackar alla samarbetspartner för i år
 
Till forskningen mot Cancer
Vi på P&P vill tacka alla våra kunder, leverantörer och samarbetspartners för det gångna året. I år gör vi som vi har gjort i ganska många år nu, lägger en slant till Cancerfonden och dess forskning. Vi tycker att det är en viktig handling och vi hoppas att många företag gör likadant.
 
Under mellandagarna har vi både produktion och leveranser igång. Däremot kommer vi att ha stängt den 23 december. Beställ dina produkter i tid.
 
God Jul och Gott Nytt år
från alla på P&P